Kiss Viktória grafológus, írásszakértő

Grafológiai elemzés és írásszakértői vélemény készítése.

4031 Debrecen
Szoboszlói út 24.
E-mail: irasszakerto.kiss@gmail.com
Telefon: +36 30 863 4409

Kövessen engem
Bemutatkozás
Grafológusként 2013-tól dolgozom. Grafológusként a kézírást kielemezve megállapítom, milyen a személyisége az adott illetőnek. Okleveles írásszakértőként 2014 óta tevékenykedem.
írásszakértő, írásszakértő Debrecen, grafológus, grafológus Debrecen
158
page-template-default,page,page-id-158,bridge-core-2.5.3,ajax_leftright,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1200,side_menu_slide_with_content,width_470,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
 

Bemutatkozás

A szem a lélek tükre.
Ez az írásunkra is igaz.

Mindig érdekelt az írás, pontosabban az, hogy hogyan írnak mások. Képeslapokat, régi leveleket gyűjtöttem és azokon tanulmányoztam a különféle kézírásokat. Később sok, az íráshoz kapcsolódó könyvet, cikket olvastam, ekkor döntöttem úgy, hogy a kézírások megfigyelésével, vizsgálatával szeretnék foglalkozni.

Nagyon tetszett a gondolat, hogy valaki kézírását megvizsgálva, már jóval azelőtt „megismerhetem” az illetőt, mielőtt beszéltünk volna. Szokták mondani, hogy a szem a lélek tükre. Ez az írásunkra is igaz.

Kézírásunk hűen tükrözi aktuális lelkiállapotunkat, elégedettségünket, boldogságunkat stb., és mivel egyedien csak ránk jellemző írásvonásokat tartalmaz, az ujjlenyomatunkhoz hasonlóan kiválóan alkalmas a személy beazonosítására is.

Az írások és aláírások vizsgálata nagyon izgalmas feladat a szakértő számára, hiszen ahogy lépésről-lépésre haladunk előre a vizsgálat lépcsőfokain, úgy tárulnak fel valaki személyiségének jellemző vonásai vagy éppen derül fény arra, hogy ki is az író személye.

Grafológiai elemzéseknél mindig örömmel tölt el, amikor megcsinálom valakinek a személyes írásanalízisét és rádöbben, hogy ez tényleg Ő, ilyen jól csupán kevesen ismerik.

De az is jó érzéssel tölt el, amikor találkozom egy olyan szülővel, aki egy bizonyos pályára szánta a fiát (persze, amiről a fiú hallani sem akar), de mikor kielemezve a gyerek kézírását (pályaválasztási tanácsadás) kiderül, hogy nem hogy nem érdekli, de nincs is meg a gyerekben az adott szakmához szükséges jellemvonások egyike sem.

Példának okáért hiába szeretné, hogy a gyerek építész legyen, ha egyszer nem precíz, nem jól tűri a monotonítást, nem terhelhető, nem kitartó stb. Grafológiai elemzéssel azonban pontos tanácsot tudok adni, milyen szakmák, területek lehetnek alkalmasak a gyermek számára.

Grafológiai képesítésem megszerzését 2012-ben kezdtem, 2013-tól dolgozom és alkalmazom a megszerzett tudásomat ezen a területen. Írásszakértői tanulmányaimat pedig 2013-ban kezdtem és 2014-ben végeztem, mint okleveles írásszakértő az Országos Írásszakértő Intézetben. Családommal Debrecenben élek.

Rólam mondták

Kérdése van? Árajánlatot kérne? Írjon  nekem!