Kiss Viktória grafológus, írásszakértő

Grafológiai elemzés és írásszakértői vélemény készítése.

4031 Debrecen
Szoboszlói út 24.
E-mail: irasszakerto.kiss@gmail.com
Telefon: +36 30 863 4409

Kövessen engem
Irásszakértői vélemény
Írásszakértőként egy adott kézírásról vagy névaláírásról kell megállapítanom, hogy kitől származik. Okleveles írásszakértőként 2014 óta tevékenykedem.
írásszakértő, írásszakértő Debrecen, grafológus, grafológus Debrecen
303
page-template-default,page,page-id-303,bridge-core-2.5.3,ajax_leftright,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1200,side_menu_slide_with_content,width_470,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
 

Irásszakértői vélemény

Kitől származik egy adott
kézírás vagy névaláírás?

Írásszakértőként egy adott kézírásról vagy névaláírásról kell megállapítanom, hogy kitől származik. A névírótól ténylegesen, tehát tényleg a névtulajdonos írta vagy helyette valaki más odahamisította. Ebben az esetben azt is meg kell állapítanom, hogy milyen hamisítás történt. Technikai vagy szabadkézi? Ezeknek is több fajtája van.

Mikor lehet hasznos írásszakértőhöz fordulni?

Minden olyan esetben, ahol valamilyen jogsérelem ért minket, az érdekeinket. Ez lehet egy szerződés kapcsán vagy egy végrendelet ügyében, de természetesen névtelen levelek, fenyegető levelek esetében is.

Az alábbi területeken vállalom írásszakértői vélemény elkészítését, illetve szaktanácsadást:

szerződések, végrendeletek aláírásának hitelességi vizsgálata

kézeredet meghatározása aláírások, szövegírások esetén

névtelen levelek beazonosítása

technikai és szabad kézi hamisítások kiszűrése

Minden esetben személyes találkozás javasolt az iratok átadás-átvétele, illetve az egyéb részletek megbeszélése miatt. Természetesen postai úton is lehet anyagokat részemre küldeni, de a továbbiakat telefonon egyeztetjük.

Rólam mondták

Kérdése van? Árajánlatot kérne? Írjon  nekem!